profiel

Profielfoto

Mijn naam is Niels Biersteker, grafisch ontwerper. Na mijn studie aan de KABK en de JVE Academie ben ik ruim tien jaar werkzaam geweest bij gerenommeerde ontwerpbureau’s (G2K, Corps en Teldesign). In 2010 startte ik mijn eigen ontwerpbureau Designink.nl

Ik woon in Den Haag, samen met mijn vrouw en twee kinderen. Mijn passie voor grafisch ontwerpen zet ik het liefst in voor opdrachtgevers die kwaliteit zoeken. Ik vind het een uitdaging om vanuit de inhoud een persoonlijk én effectief antwoord te vinden op diverse communicatievragen (vorm volgt inhoud). Bij voorkeur in een creatieve dialoog waarbij een duidelijke communicatiedoelstelling centraal staat.

In de afgelopen jaren heb ik voor diverse opdrachtgevers (zie portfolio) grote en kleine huisstijltrajecten afgerond. Door deze professionele ervaring ben ik een volwaardige gesprekspartner in het ontwerpproces en denk discipline-onafhankelijk (grafisch, ruimtelijk en nieuwe media).

Ik hou van schrijven en ben graag op de hoogte van van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied. Daarom plaats ik (nieuws)berichten op de welkomstpagina van deze website.

“Ik geloof in effectief design (communiceren met een doel) en persoonlijke inkt (vloeistof om een oppervlakte te kleuren)”.

werkwijze

Een onderscheidende positionering is belangrijk voor het succes en uitstraling van uw organisatie of merk. Onderzoek en strategisch inzicht staan aan de basis van effectieve design oplossingen. Door de identiteit, doelgroep en boodschap centraal te stellen is het mogelijk creativiteit resultaatgericht toe te passen.

diensten

Designink.nl realiseert visuele identiteiten en projectstijlen voor grote en kleine organisaties. Ik ontwerp o.a. jaarverslagen, websites, animaties, boeken, verpakkingen, logo’s, nieuwsbrieven, periodieken en brochures. Aanvullend verzorg ik creatieve sessies, presentaties of een inhoudelijke analyse van uw vraagstelling.

meerwaarde

Persoonlijke aandacht wordt gecombineerd met een professionele aanpak en kennis van zaken. Designink.nl is klein en flexibel, hanteert scherpe tarieven en heeft een uitgebreid netwerk van tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en andere specialisten. Door de korte lijnen is het ontwerpproces overzichtelijk en compact.

Als u vragen heeft over mijn werk en/of diensten, kunt u direct contact met mij opnemen.