Inspiratie: bewegende kunstwerken

Kunstwerk knikkertafel - zoro feigl

In de industriële omgeving van Nederlands oudste, nog werkende, energiecentrale is in Den Haag een groot aantal kunstwerken van Zoro Feigl bijeengebracht. Gefascineerd door de schoonheid van simpele dingen zet de kunstenaar het experiment in, vastberaden te achterhalen hoe de wereld van de materie werkt. Een fantastische ervaring voor groot en klein, waar interactie en bewondering de dienst uitmaken.

Tijdens de solotentoonstelling Infinity van Zoro Feigl is ook de tentoonstelling Another Dimension te zien in de aangrenzende expositieruimte NEST. Deze show brengt kunstenaars samen die putten uit de verste hoeken van de kosmos en liefde koesteren voor het fictieve, onzichtbare en buitenaardse.

poppy- zoro feigl

poppy - zoro feigl

Zor Feigl – Poppy

echo - zoro feigl

Zoro Feigl – Echo

Structural Intensity - zoro feigl

Zoro Feigl – Pressurizing

Conveyor series - zoro feigl

Zoro Feigl – Conveyor Series

Conveyor series - zoro feigl

Zoro Feigl – Viscosity

circling - zoro feigl

Zoro Feigl – Circling

contact light - oscar peters

Oscar Peters – Contact Light – 2018

loop forest - gabriel lester

Gabriel Lester – Loop Forest – 2016

death becomes us - gabriel lester

Gabriel Lester – Death Becomes Us #1 & #2 – 2017